| Progresszív, holisztikus, dinamikus önismereti folyamatok

PRIVÁT FOLYAMAT

A személyes 1/1 folyamatom célja ...

A személyes, 1/1 folyamatom célja az, hogy a közös munkánknak köszönhetően a felismerések, a konkrét cselekvés hatására képes legyen kihozni magából  a legjobbat: a lehető legközelebb kerüljön élete minden területén az Önnek ideális állapothoz.

A 100%-os jelenlétem, figyelmem mellett rákérdezek azokra a dolgokra, amik között lehetséges összefüggés. Alaposan végig gondoljuk a helyzetet, bevilágítunk olyan területekre is, amik talán Önnek, de még egyetlen barátjának sem jutottak eszébe – hiszen ők belülről követik, én pedig egy teljesen külsős, független kísérő vagyok.

A FLOW élmény csúcsa számomra, amikor az ügyfelem képessé válik arra, hogy a saját erejéből dönt, cselekszik, felismer, megfejlődik régi elakadásokat. Az egyik legnagyobb megtiszteltetés, amikor ezekre én készíthetek fel valakit, engem választ segítőjéül.

Habár többféle metódust jól ismerek, kizárólag személyre szabottan dolgozom mindenkivel a folyamatok alatt: bátran teret engedve kreatív intervenciós technikáknak, eszközöknek. Mindig azt használjuk, amit az adott kérdés meghív: ebben is az intuíciónk lesz segítségünkre.

... valódi szaktudás és gyakorlati tapasztalat ...

Büszke vagyok arra, hogy az első és legszínvonalasabb egyetemi szupervizor képzésen szerezhettem kitüntetéses diplomát, ami mellé valódi szaktudás és gyakorlati tapasztalat is társul. Így tudok rövid idő alatt belátást szerezni arról, hogy milyen típusú támogatásra van szüksége az ügyfelemnek. Biztosítom affelől, ha engem választ, aktívan és intenzíven fogunk dolgozni azokon az életterületeken, ahol a legtöbbet szeretne fejlődni. Sokszor hatalmas segítséget jelent, azonban én nem a „csak” együttérző, meghallgató típusú szupervizor vagyok.

Rengeteget tanultam a legjobbaktól, a megszerzett tudásom pedig intenzíven kamatoztatom is az Ön javára!

Eltökélt célom, hogy minden ügyfelemmel úgy zárjuk az együttműködést, hogy azt érezze: ez volt életük leghasznosabb befektetése.

A folyamat hatására az ügyfelek gyakran tapasztalnak radikális változást az életükben. Konkrétan miben?

  • Megismerik és kijelölik a határaikat, amiket egyre következetesebben tudnak asszertíven képviselni!
  • Megvalósítanak korábban elérhetetlennek gondolt célokat.
  • Minőségében jobb, mélyebb emberi kapcsolatokat hoznak létre.
  • Kompetens, autonóm viselkedésre képes, magabiztos, stabil felnőttként működnek a mindennapokban.
  • Döntenek és kitartanak, nem fordulnak vissza: sikeresen változtatnak.
  • Az önreflexióban szerzett gyakorlatukkal sikeresen revidiálják gondolataikat, vizsgálják saját maguk tetteit, gondolatait és érzéseit is, így önazonosabb, autonóm egyénként működnek.

Progresszív, holisztikus, dinamikus önismereti folyamatok - Leé Richárd - Szupervizor [MA] - Budapest