Loading...
Rólam 2018-08-23T09:45:47+00:00

Az ELTÉ-n alap és mesterképzésen politológiát tanultam, 2016-ban fejeztem be tanulmányaimat.

Egészen fiatalkorom óta rendszeresen képezem magam, a személyiségfejlesztés és a pszichológia érdeklődésem középpontjában áll ma is – számos tréningen, tanfolyamon, előadáson veszek részt és folyamatosan olvasom is.

Coachként küldetésemnek tekintem, hogy támogatást nyújtsak és segítsek a hozzám fordulóknak életük minőségének javításában, hogy egy élni érdemes életet teremthessenek önmaguknak és szeretteiknek. Számomra kevés felemelőbb dolog van az életben, mint a pozitív visszajelzések és egyértelmű változások, amikről a coaching ülések után visszajelzést kapok, hiszen ezek mind azt jelzik nekem vissza, hogy értelme és haszna volt a közös munkának. A kliensem sikere és eredménye jelenti számomra a legerősebb szakmai inspirációt.

 

Az alternatív irányhoz köthető végzettségeimet és ismereteimet itt listaszerűen gyűjtöttem össze, nem célom a bemutatásuk, hiszen a coaching nem kötődik egyikhez sem, sőt! Azonban az biztos, hogy a megszerzett tudásanyagokat, információkat és különböző nézőpontokat minden esetben a coaching ülés javára kamatoztatom.

  • Agykontroll alap- és haladó tanfolyama

  • Természetgyógyász végzettség (Dr. Taraczközi István és a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének egyéves képzése)

  • Biologika, újmedicina alap és konzulensi tanfolyam

  • Recall Healing alaptanfolyam és álmok, szimbólumok kiegészítő képzés

  • Sikerkód alap és haladó tréning

  • NLP

  • Access Bars alaptanfolyam

  • Life- és egészség coach képzés

  • Transzcendentális Meditáció alapképzés (TM)

  • Life- és integratív coach képzés Csete Niával

Mi jellemző rám és a munkavégzésemre?

Fő törekvésem, hogy a kitűzött célhoz a lehető legrövidebb úton juttassam el a klienseimet. Az eredményesség, hatékonyság elérése egy olyan hajtóerő számomra, mely nem hagyja kialudni, de még csak pislákolni sem a szenvedélyt, melyet szakmám iránt érzek. Rendkívül tisztelem és felnézek azokra az emberekre, akik hajlandóak időt, pénzt és energiát befektetni saját maguk fejlesztésébe, annak érdekében, hogy haladjanak az életükben. Szakmai felkészültséggel, széles látókörrel dolgozom és a coaching folyamatok a lehető legelfogadóbb, legtámogatóbb és leginspirálóbb partneri légkörben zajlanak.

Személyes credom: no stress & make it simple!

Ha szeretnél velem személyesen is kapcsolódni írj nekem e-mailt, vagy telefonálj. Elérhetőségemet megtalálod itt.

Várom a közös munkát!