Loading...
Online coaching 2018-06-27T19:19:35+00:00

KINEK AJÁNLOM AZ ONLINE VAGY SKYPE COACHINGOT?

A Skype konzultáció akkor a legideálisabb Neked, ha külföldön vagy vidéken messzebb élsz a fővárostól és nincs lehetőséged, időd vagy kedved utazni.

Vannak, akik egészségügyi okok miatt helyhez kötöttek, de mobilról, laptopról Skypeon vagy bármilyen egyéb alkalmazáson keresztül ők is élhetnek a coaching nyújtotta támogatással. Egyszerűen kényelmesebb otthonról, megszokott környezetből beszélgetni? Akkor beszélgessünk Skypeon!

* * *

Röviden tehát az online coaching azon érdeklődőknek szól, akik bármilyen okból kifolyólag nem tudnak személyes konzultációra jönni vagy idejük nem enged egy hosszabb utazást.

A coachingról

A coaching egy kiváló alkalom arra, hogy olyan témákról is beszélj, amiről máshol nem szeretnél vagy nem tudsz. A beszélgetés kifejezetten megoldásközpontú, témáját és céljait Te határozod meg. Elsősorban Life coaching jellegű üléseket tartok online, tehát hétköznapi, praktikus és rutin dolgok, döntési nehézségek azok, amikről Skypeon keresztül is hatékonyan lehet kommunikálni.

Mivel eggyel mélyebb, összetettebb téma az egészség coaching, ezért az oda kapcsolódó témákat elsősorban élőben beszéljük meg. Természetesen egy bizonyos szintű ismeretség után telefonon és online is minden gond nélkül coachingolhatunk. Egy Skype konzultáció időtartama ugyanúgy 60 perc, mintha élőben találkoznánk.

Az első online alkalom ingyenes!

Regisztrálj most!

Hívj bátran!

Vagy regisztrálj és én hamarosan felkereslek, hogy keressünk egy megfelelő időpontot.

A legrosszabb ami történhet, hogy beszélgetünk egy jót.

Jelentkezem az ingyenes online konzultációra!