Loading...
Access Bars® 2018-06-27T19:16:53+00:00

VALÓSZÍNŰSÉGEK HELYETT LEHETŐSÉGEK!

Kapcsolódó bejegyzések

A Bars kezelés egy olyan élmény, amit egyszer mindenképp meg kell tapasztalni, hogy el tudd dönteni: Neked is olyan sokat ad, különleges lesz, hatásos a bajaidra, mint például nekem, vagy ez nem a Te módszered. Én nem állítok róla csodákat, de hogy egy nagyon hatékony, működő dolog, az biztos.

* * *

A fej meghatározott pontjain idegvégződések, hálók és ingerközpontok kereszteződésében összesen 32 olyan pont található, amit Barnak nevezünk. Ezek a pontok – akár a számítógép merevlemeze – tárolják a „programodat”, ami a mindennapjaidban a gondolataidat, cselekvéseidet meghatározza. Minden Bars kezelés öt-tíz ezer évnyi korlátot tud feloldani erről a merevlemezről és arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik.

A kezelésről

Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területéről képes feloldani a korlátokat, önkorlátozó hiedelmeket – a tudatalattiból is! Úgy érzed, ideje lenne üríteni a lomtáradat? Mi lenne, ha a gondolatok, érzelmek, érzések, fájdalmak, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál, többé nem korlátoznák az életed?

“A BAR-jaid futattása által elkezdesz jobban jelen lenni az életedben, és a múlt nem vetül rá többé a jövőre, ahogy eddig.
A BAR-jaid futtatása által konkrétan megváltoztatod a valószínűségeket, jövőbeli lehetőségekre!”

Gary Douglas

Az Access Bar kezelés során ezeket a pontokat stimulálják, hogy megszüntessék a bizonyos területekhez kapcsolódó negatív érzeteket, rossz tapasztalatok nyomait, elsimítsák a félelmeket, azaz újra, jobbra frissítsék a programot.

A fej 32 pontjának gyengéd stimulálásának hatására erőfeszítés nélkül válsz képessé arra, hogy elengedd mindazt, amire nincs szükséged és elfogadó, befogadó tudj lenni a lehetőségeid felé – ítélkezés mentesen.

Nézzük, mire számíthatsz, ha Bars kezelést kapsz:

  • csökken a stresszt az életedben,
  • mély relaxációhoz segít,
  • oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok,
  • reggelente kipihentebb ébredést ad, napközben pedig több energiát,
  • segít koncentráltnak és fókuszáltnak lenni a mindennapokban,
  • önkorlátozó hiedelmeidet kioldja,
  • emelkedik a tudatossági szinted,
  • az összezavarodott gondolatok kisimulnak,
  • a gyerekek iskolai eredményeit javíthatja.

A legrosszabb, ami történhet, hogy úgy érzed magad, mint aki egy kellemes, másfél órás masszázst kapott.

Kiknek ajánlom elsősorban a Bars kezelést?

Mindenekelőtt: olyan embereknek, akik túlpörgetik magukat az életben, nem tudnak ellazulni, állandóan pörög az agyuk, millió gondolat cikázik fókuszálatlanul és irányíthatatlanul. Ha szeretnél kikapcsolni, a Bars kezelés a Te módszered. Nagyon hasznos vizsgázóknak, nagyobb megmérettetések előtt, valamint alvászavarokkal küzdőknek. Különösen nagyot tud teremteni, ha elvárások és követelések nélkül adjuk át magunkat a kezelésnek.

A módszer feltalálójától szeretnéd hallani, hogy mi az Access Bars? Ha igen, minden kívánságod így teljesüljön!
Nézd meg a következő videót!
[TIPP: a magyar feliratot – ha nem indul el automatikusan – a jobb alsó sarokban a kis fogaskerékre kattintva tudod beállítani.]

A legrosszabb, ami egy Acess Bar kezelés során történhet, hogy úgy érzed magad, mint aki egy kellemes, másfél órás masszázst kapott, ez pedig azért nem egy különösebben ijesztő körülmény. A legjobb pedig, ami történhet, hogy teljesen megváltoztatja az életedet egy félelmek, szorongások nélküli, boldogabb irányba.

Fontos számodra a tudományos háttér?

Nekem is. Még mielőtt kipróbáltam volna a technikát, elkezdtem kutakodni, hogy milyen kézzelfogható, mérhető változásokat tud produkálni ez a kezelés. Ebben a videóban például egy amerikai agykutató beszél azokról a felfedezésekről, amelyeket az Acces Bars kezelést befogadó személy agyán végzett mérések alapján tett. Olyan eredmények születtek, ami őt is teljesen lenyűgözte.

Ha egy fokkal még tudományosabb bizonyítékra van szükséged, azt itt találod. A vizsgálat viszonylag friss, egyelőre csak angolul elérhető – bevallom őszintén, a saját tapasztalataim engem sokkal jobban meggyőztek, mint ez a tudományos, hatvan fős hosszútávú kutatás.

Ha további részletekre vagy kíváncsi, kattints ide, ha nem kaptál választ valamelyik kérdésedre, bátran vedd fel velem a kapcsolatot!