Slim & Fit Hipno Coaching

Írta | 2018-07-13T18:38:51+00:00 július 12th, 2018|Egészséges életmód, Hipno coaching|

Sok oka lehet, ha valaki nem tud lefogyni. A probléma okának azonosítása után néhány alkalmas HIPNO COACHING ülés elég arra, hogy a fogyás meginduljon. Hipnózisban a legmélyebben gyökerező, önszabotázsként működő hitrendszereket és gátlásokat is felkutatjuk! Utána a praktikus, hatékony kivitelezésben és egy Neked működő megoldás hétköznapokba átültetésében az egészség coaching ülések fognak elvezetni.

Diplomás természetgyógyász és egészség coachként ismerem a „fogyókúráztató” piacot, az egyik kulcskérdés mindig az, hogy mennyire tudjuk egyénre szabni az egész projektet.

Azzal, hogy a tudatalattival kommunikálunk, segítséget, információt szerzünk a saját nem tudatos működésünkről, kényszereink okáról is.

Ha ez megvan, az erősen mutatja az irányt: kezelésbe kell vennünk, konkrét cselekedeteket, tevékenységeket kell beillesztenünk a hétköznapokba. Ebben segít elsősorban egy egészség coach: a kapott tanácsok leghatékonyabb kivitelezésében és személyre szabásában. Az egészség coach mindemellett segít felismerni a részek (test, lélek, elme, szellem) együttes működtetésének lehetőségét.

Eszközöket, know-how-t ad ahhoz, hogy kiegyensúlyozottság, harmónia legyen a „részeink” között.

Bár az eredmény nyilvánvalóan nem két nap alatt jelentkezik, a kitűzött célt sokkal könnyebb lesz elérni a HIPNO COACHING támogatásával, és az odavezető út is mérföldekkel könnyebb lesz. Ráadásul a sok szenvedéstől meg lehet szabadulni– és ez valljuk be, kulcskérdés!

A Slim&Fit HIPNO COACHING Neked szól, ha:

  • az egészségedhez kapcsolódó céljaid kitűzésében szeretnél segítséget kérni;
  • az életörömöd és a teljesítőképességed helyreállítása vagy fokozása a célod;
  • nehezen birkózol meg az egész fogyáshoz kapcsolódó stresszel;
  • valamiért nem tudod betartani a diétádat, nem jönnek össze a betervezett edzések sem;
  • a már meglévő képességeid, tudásod és akaraterőd szeretnéd megszilárdítani;
  • szeretnéd beazonosítani, mi a valódi gátja a gyógyulásodnak és mi akadályozza az életmódváltásodat;
  • a túlsúlyhoz kapcsolódó betegségek következtében keletkező nehézségeidre szeretnél közösen ránézni;
  • célod az egészségtudatosság és elkötelezettséged fokozása.

Hogyan dolgozunk?

Megállapodás szerint 6-12 alkalommal találkozunk 1-3 hetente, egy coaching ülés 90 perces. A hipnózis alkalmanként egy órás és heti rendszerességű, itt tehát nem javasolt 2-3 hét szünet egy-egy alkalom között. Egy alkalom egy coaching és egy hipnózisnak felel meg, egymás után vagy különböző időpontokban – ez egyénileg változó.

A sikerhez feltétlenül és mindenek előtt a kliens elkötelezett döntésére van szükség, ami arra irányul, hogy én ezt most meg fogom csinálni, akármi is lesz!!!

Igen, barátok. Én azt tapasztalom, hogy óriási hatással van ránk az a néhány ember, akivel a legtöbb időt töltjük. Azt tanácsolom, hogy a baráti beszélgetések részeként bátorítsátok és fegyelmezzétek is egymást! Egy igazi barát őszinte, képes és hajlandó kendőzetlen kritikával illetni és kizökkenteni a nehéz helyzetekből. Igazán szerencsés vagyok, hogy a legfontosabb barátaim sosem vetítenek, ködösítenek, hanem egyértelműen megosztják velem a nézőpontjukat és kölcsönösen bátorítjuk egymást!

Hogyan és miért kapcsoltuk össze a coachingot és a hipnózist?

Röviden? Kísérleteztünk. Úgy spekuláltam, hogy veszélye és hátránya semmiképpen sem lehet a dolognak, így eleinte egy kettő, majd egyre több kliensemet elküldtem Danihoz hipnózisra. A visszajelzések megdöbbentettek, mindig, kivétel nélkül mindegyik pozitív és meghatározó élményeről számolt be.

Az egyéni élményekben ami közös volt, az az, hogy egy olyan más tudatszinten dolgoznak hipnózisban, ami segít olyan témák megoldásában, ami a tudatosabb szinten meg sem jelenik, nem kimondható vagy megfogalmazható. Mégis ott van, hat a mindennapokra, nevezhetném belső gátlásnak, a fejlődés, haladás gátjának is. Ezeken – már amikre rá tudunk nézni, fel tudunk ismerni azon a szinten – a coaching folyamatban is dolgozunk, de a hipnózis biztosítja a klienst arról, hogy több szinten és hatékonyan dolgozik a saját sikeréért.

A két eszköz tehát a tapasztalataink alapján kiválóan kiegészíti, segíti egymást – hatékony, valódi és nem csak felszínes, praktikus változtatásokat lehet velük eszközölni.

Ha érdekel, hogy pontosan miként fordíthatod a hipnózis és a coaching előnyeit arra, hogy hatékonyan érd el céljaidat az életben, vedd fel velem a kapcsolatot minél előbb!

Leé Richárd

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!